تبلیغات
احمد كلانترنژاد - دبیر علوم تجربی - مطالب خرداد 1394
 
احمد كلانترنژاد - دبیر علوم تجربی
علمی - آموزشی - كمك درسی
درباره وبلاگ


سلام - من احمد كلانترنژاد فوق لیسانس زمین شناسی و دبیر علوم تجربی ناحیه 6 مشهد مقدس به شما خوش آمد می گویم . این وبلاگ در جهت كمك به تدریس آسان علوم تجربی و استفاده دانش آموزان و همكاران طراحی شده است و استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.در این مسیر منتظر ارائه پیشنهادها یا انتقادات سازنده تان هستم . با مراجعه به قسمت ابزار مترجم این وبلاگ می توانید مطالب آن را به 36 زبان زنده دنیا ترجمه و مطالعه نمایید.

مدیر وبلاگ : احمد كلانترنژاد
نظرسنجی
دوست دارید چگونه مطالبی در وبلاگ منتشر گردد؟








یکشنبه بیست و چهارم خرداد 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد


قارچ ها به دو دسته وحشی و پرورشی تقسیم می شوند، در مصرف آن باید دقت کرد زیرا انواع سمی آن فراوانند. آن ها منابع خوب آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند و مقادیری فیبر و ویتامین های گروه B در آن یافت می شود. قارچ ها می توانند برای کاهش فشار خون، پیشگیری از ابتلا به سرطان، بهبود عملکرد سیستم ایمنی مفید باشند. پیش از مصرف آن ها را باید بادقت بشویید. آن ها را می توانید هم به صورت خام و هم پخته در انواع سالاد ها، سوپ ها و غذا ها استفاده کنید.
به خاطر داشته باشید بهتر است قارچ را سرخ شده مصرف نکنید و یا اگر می خواهید سرخ کنید با روغن کمی تفت دهد تا هضم آن آسان باشد.




نوع مطلب : شیمی، زیست شناسی، درسی - آموزش علوم سوم راهنمایی، درسی - علوم هفتم متوسطه، درسی - آموزش علوم اول راهنمایی، درسی - آموزش علوم دوم راهنمایی، دانستنی های عمومی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه پانزدهم خرداد 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد


کاهو ارزش غذایی چندان ندارد، اما از لحاظ درمانی فوق‌العاده است و مملو از نمک‌های معدنی است که خاصیت قلیایی دارند بنابراین، سبب تصفیه خون می‌شود و به حفظ هوشیاری مغز و سلامت بدن کمک می‌کند.کاهو مملو از سلولز است که حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزایش می‌دهد، بنابراین، در درمان یبوست بسیار مفید است. کاهو در درمان بی خوابی مؤثر است. چرا که ماده خواب‌آوری به نام لکتوکاریوم دارد که 3 درصد یا کمتر کربوهیدرات دارد. ماده غذایی مناسب برای درمان دیابت است. افراد دیابتی می‌توانند به‌راحتی از آن استفاده کنند.کاهو میزان قابل توجهی آهن دارد و بنابراین هموگلوبین‌ساز است. برای درمان کم خونی مفید است، میزان آهن قابل جذب از این طریق بسیار بیشتر از جذب آهن غیر آلی است.



نوع مطلب : زیست شناسی، دانستنی های عمومی، شیمی، درسی - علوم هفتم متوسطه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه پانزدهم خرداد 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد

این فقط مربوط به دوغ نیست. ماست و دوغ به دلیل داشتن برخی پپتیدهای موجود در کازئین و پروتئین‌های سرم شیر (مثل تریپتوفان) دارای این ویژگی هستند.شاید این طور بتوان گفت که دوغ نوشابه ماست است و حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی، ویتامین‌های موجود در ماست‌، پروتئین و چربی است. به همین دلیل ارزش غذایی آن از ماست کمی کمتر است. بنابراین جایگزین کردن آن به جای شیر چندان درست نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند، می‌تواند مناسب باشد.



نوع مطلب : زیست شناسی، درسی - آموزش علوم دوم راهنمایی، درسی - آموزش علوم اول راهنمایی، درسی - علوم هفتم متوسطه، شیمی، دانستنی های عمومی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه دوازدهم خرداد 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد

از ناکجای وجود بی مقدارم، تا آستان بی کران کوی تو، در میان سیلاب اشک،

پلی از نیاز می زدم.

پلی از انتظار،


از غیبت تا ظهور...

صبرم از کاسه دگر لبریز است

اگر این جمعه “نیاید” چه کنم ؟

آنقدر من خجل از کار خودم

اگر این جمعه “بیاید” چه کنم ؟

میلاد مهدی موعود مبارک...سلامتی آقا و تعجیل در ظهورش صلوات.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
free counters