احمد كلانترنژاد - دبیر علوم تجربی
علمی - آموزشی - كمك درسی
درباره وبلاگ


سلام - من احمد كلانترنژاد فوق لیسانس زمین شناسی و دبیر علوم تجربی ناحیه 6 مشهد مقدس به شما خوش آمد می گویم . این وبلاگ در جهت كمك به تدریس آسان علوم تجربی و استفاده دانش آموزان و همكاران طراحی شده است و استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.در این مسیر منتظر ارائه پیشنهادها یا انتقادات سازنده تان هستم . با مراجعه به قسمت ابزار مترجم این وبلاگ می توانید مطالب آن را به 36 زبان زنده دنیا ترجمه و مطالعه نمایید.

مدیر وبلاگ : احمد كلانترنژاد
نظرسنجی
دوست دارید چگونه مطالبی در وبلاگ منتشر گردد؟








یکشنبه بیست و چهارم خرداد 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد


قارچ ها به دو دسته وحشی و پرورشی تقسیم می شوند، در مصرف آن باید دقت کرد زیرا انواع سمی آن فراوانند. آن ها منابع خوب آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند و مقادیری فیبر و ویتامین های گروه B در آن یافت می شود. قارچ ها می توانند برای کاهش فشار خون، پیشگیری از ابتلا به سرطان، بهبود عملکرد سیستم ایمنی مفید باشند. پیش از مصرف آن ها را باید بادقت بشویید. آن ها را می توانید هم به صورت خام و هم پخته در انواع سالاد ها، سوپ ها و غذا ها استفاده کنید.
به خاطر داشته باشید بهتر است قارچ را سرخ شده مصرف نکنید و یا اگر می خواهید سرخ کنید با روغن کمی تفت دهد تا هضم آن آسان باشد.




نوع مطلب : شیمی، زیست شناسی، درسی - آموزش علوم سوم راهنمایی، درسی - علوم هفتم متوسطه، درسی - آموزش علوم اول راهنمایی، درسی - آموزش علوم دوم راهنمایی، دانستنی های عمومی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
free counters