احمد كلانترنژاد - دبیر علوم تجربی
علمی - آموزشی - كمك درسی
درباره وبلاگ


سلام - من احمد كلانترنژاد فوق لیسانس زمین شناسی و دبیر علوم تجربی ناحیه 6 مشهد مقدس به شما خوش آمد می گویم . این وبلاگ در جهت كمك به تدریس آسان علوم تجربی و استفاده دانش آموزان و همكاران طراحی شده است و استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.در این مسیر منتظر ارائه پیشنهادها یا انتقادات سازنده تان هستم . با مراجعه به قسمت ابزار مترجم این وبلاگ می توانید مطالب آن را به 36 زبان زنده دنیا ترجمه و مطالعه نمایید.

مدیر وبلاگ : احمد كلانترنژاد
نظرسنجی
دوست دارید چگونه مطالبی در وبلاگ منتشر گردد؟








شنبه پانزدهم فروردین 1394 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد
مواد تشکیل دهنده نوشابه را بشناسید

متوسط سرانه مصرف نوشیدنی های گازدار در ایران تقریبا 2 برابر سایر کشورهاست؛این در حالی است که تحقیقات زیادی مصرف زیاد نوشابه‌های گازدار با عوارض گوناگون مثل اضافه وزن،نفخ،‌پوكی استخوان و… همراه است.
اسید فسفریك:عامل پوكی استخوان‌ و پوسیدگی دندان
قند مصنوعی:عامل ایجاد ولع به مصرف بیشتر نوشابه‌‌ها و سایر خوراكی‌های شیرین
رنگ‌های خوراكی:این تركیب‌ها در عملكرد مغز اختلال به وجود می‌آورند،بیش‌فعالی را تشدید می‌كنند و باعث از دست رفتن تمركز و افزایش بیقراری می‌شوند.
رنگ كاراملی:این رنگ از رنگ‌های شیمیایی تولید می‌شود و فقط بهبوددهنده ظاهر نوشیدنی است و در طعم آن تاثیری ندارد اما ممكن است با تركیب‌های سرطانزا پیوند بخورد و زمینه ابتلا به سرطان را در افراد مستعد فراهم كند.
شربت ذرت با فروكتوز بالا:این تركیب،نوع تغلیظ‌ شده شكر است و فروكتوزش از ذرت استخراج می‌شود.این تركیب باعث افزایش بافت چربی در بدن می‌شود،كلسترول و تری‌گلیسرید خون را افزایش می‌دهد و زمینه‌ساز افزایش اشتهاست.همین موضوع به صورت چرخه معیوبی باعث تشدید اضافه وزن و چاقی خواهد شد.
بنزوئات پتاسیم:تركیبی نگهدارنده است كه در بدن به بنزن شكسته می‌شود،البته در صورتی كه نوشابه در آفتاب نگه‌داشته شده باشد.سرطانزا بودن بنزن به اثبات رسیده است.
فرمالدیید:این تركیب سرطانزاست.قند مصنوعی نوشابه‌های رژیمی كه آسپارتام دارند حین هضم به دو اسیدآمینه و منتول شكسته و نهایتا اسید فورمیك و فرمالدیید تولید می‌شود که همانطور که گفته شد،ترکیبی سرطانزاست.



نوع مطلب : زیست شناسی، درسی - علوم هفتم متوسطه، دانستنی های عمومی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه بیستم فروردین 1396 07:22 ق.ظ
Great article! This is the kind of information that are supposed to
be shared across the net. Shame on the search engines for
not positioning this publish higher! Come on over and discuss
with my web site . Thanks =)
شنبه دوازدهم فروردین 1396 01:33 ق.ظ
Hey! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room
mate! He always kept chatting about this.
I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read.
Thank you for sharing!
سه شنبه هشتم اردیبهشت 1394 06:53 ب.ظ
با سلام و خسته نباشید لطفا لینك وبلاگ ما را با عنوان گروه علوم تجربی مراغه در سایت خود قرار دهید با تشكر
www.oloom421.blogfa.com
شنبه پانزدهم فروردین 1394 12:21 ب.ظ
سلام و ادب و احترام امیداورم سال خوبی آغاز کرده باشید
دوست گلم وب جالبی داری ممنون میشم سری به ما هم بزنی و با هم تبادل لینک داشته باشیم مرررسی
شنبه پانزدهم فروردین 1394 11:59 ق.ظ
سلام دوست من مسابقه وبلاگ برتر در حال برگزاری است جایزه این دوره صد هزار توامن به برترین وبلاگ است تو هم با وبلاگ خوبی که داری حتما شرکت کن چون برنده میشی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
free counters