احمد كلانترنژاد - دبیر علوم تجربی
علمی - آموزشی - كمك درسی
درباره وبلاگ


سلام - من احمد كلانترنژاد فوق لیسانس زمین شناسی و دبیر علوم تجربی ناحیه 6 مشهد مقدس به شما خوش آمد می گویم . این وبلاگ در جهت كمك به تدریس آسان علوم تجربی و استفاده دانش آموزان و همكاران طراحی شده است و استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.در این مسیر منتظر ارائه پیشنهادها یا انتقادات سازنده تان هستم . با مراجعه به قسمت ابزار مترجم این وبلاگ می توانید مطالب آن را به 36 زبان زنده دنیا ترجمه و مطالعه نمایید.

مدیر وبلاگ : احمد كلانترنژاد
نظرسنجی
دوست دارید چگونه مطالبی در وبلاگ منتشر گردد؟








سه شنبه نوزدهم اسفند 1393 :: نویسنده : احمد كلانترنژاد
در طب و دارو سازی سنتی ،زنجبیل دارای طبیعتی گرم و برای برطرف کردن نفخ و ترش کردن ناشی از سردی و رطوبت معده مفید است و توصیه می شود که پودرش را همراه با عسل هر روز با،یا بعد از غذا میل کنید. مصلح زنجبیل عسل یا روغن بادام شیرین است.
اندیشمندان برای برطرف کردن معضل بیماری های التهابی،مخصوصا التهاب و درد مفاصل، استفاده از زنجبیل را به شکل های مختلف خوراکی و موضعی توصیه کرده اند.
زنجبیل بهترین دارو برای نفخ و جلوگیری از تهوع در بیماری مسافرت و حتی تهوع در زمان بارداری است.زنجبیل دارای ترکیبات فعالی است که در تحقیقات بالینی جدید نشان داده شده که قادر است تابا غیر فعال کردن ترکیبات التهاب زا در بدن آثاری بهتر از دارو داروهای ضد التهاب غیر استروییدی مانند آسپرین نسان دهند.همچنین تحقیقات بالینی موازی دیگری نیز نشان داده اند که عصاره آن توانسته است قوی تر از دیمن هیدرینات،تهوع بیماری مسافرت و حتی بیماران تحت شیمی درمانی را کنترل کند .
تحقیقات پیشرفته تری مشخص کرده اند که عصاره زنجبیل می تواند یک عامل طبیعی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی و بالا بردن سوخت و ساز بدن باشد و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی،از فعالیت های مخرب رادیکال های آزاد هم جلوگیری کند بنابراین می تواند به راحتی در برطرف کردن درد مفاصل،دردهای عضلانی،آرتروز،تهوع زمان مسافرت و بارداری یا دروان شیمی درمانی،نفخ گوارشی و هم چنین به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر، عمل کند.

تازه یا پودری ؟؟؟
اگر بتوانید انواع تازه آنرا مصرف کنید بهتر است ولی انواع پودر شده آن هم میتواند به راحتی مصرف شود.
البته به شرط آنکه آن را از میان محصولات دارای نشان و پروانه های معتبر بهداشتی تهیه کرده باشید و خرید فله ای از ظرف های باز و در معرض آلودگی محیطی را به هیچ وجه توصیه نمی کنیم.

مقدار مجاز مصرف
مقدار مجاز و معمولی زنجبیل در طول روزحدود 250میلی گرم تا یک گرم است .

نحوه نگهداری و مصرف
در شکل های تازه آن،مقدار زیادی آب وجود دارد و وقتی این آب را از دست بدهد ریش ریش می شود ولی در این حالت هم قابل استفاده است و می توانید آن را پودر کنید و در غذا بریزید با عسل مصرف کنید،دم کنید،بنوشید یا در تهیه شربت از آن استفاده کنید.

**زنجبیل برای مبتلایان به سنگ کیسه صفرا خطر دارد**
به دلیل طبع گرمی که دارد ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.مصرف زنجبیل می تواند با داروهای ضد انعقاد،ضد دیابت و ضد فشار خون تداخل کم تا متوسط داشته باشد.استفاده از آن در غذای افرادی که دچار سنگ کیسه صفرا هستند باعث تشدید مشکلشان می شود بنابراین این افراد یا مصرف کنندگان از داروهای نام برده باید با احتیاط بیشتری و تحت نظر پزشک مصرف کنند .
اگر پس از مصرف زنجبیل دچار تنگی نفس،خشکی غیر معمول لب ها،گرفتگی گلو یا بلع غذا و گرگرفتگی شدید بلافاصله با پزشکتان مشورت کنید .



نوع مطلب : زیست شناسی، دانستنی های عمومی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه سوم خرداد 1396 06:50 ب.ظ
Thanks for finally writing about >احمد كلانترنژاد
- دبیر علوم تجربی - خواص زنجبیل : <Liked it!
یکشنبه بیستم فروردین 1396 07:32 ق.ظ
Good information. Lucky me I ran across your website by accident (stumbleupon).
I've book-marked it for later!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
free counters